Theorieles in de regio Goirle - Tilburg - Rijen


Wij geloven in onze unieke leermethode die snel is maar vooral ook zorgt dat kennis écht blijft hangen.Hieronder vind je de veel gestelde vragen met antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Je kunt ons bereiken via de telefoon, whatsapp, contactformulier op de site of e-mail.

Veelgestelde vragen

Hoe laat begint de theoriecursus?

De cursus start om 18:30u en eindigt om 22:00u. Om ervoor te zorgen dat iedereen actief blijft, plannen we een korte pauze halverwege de avond.Hoeveel tijd moet ik inplannen voor de cursus?

We geven de cursus in 3 avonden, bestaande uit blok 1, blok 2 en blok 3. Elk blok bevat een groep onderwerpen. De onderwerpen worden op een duidelijke en effectieve manier uitgelegd en geoefend, met meer dan voldoende herhaling. Deze aanpak zorgt ervoor dat je zeker weet dat alle onderwerpen behandeld, geoefend en beoordeeld zijn. Zo weet je precies wat jouw aandachtspunten zijn en zo zorgen we ervoor dat je in één keer kunt slagen!


Waar is the theoriecursus

We geven de cursus op de Bredaseweg 560, 5036 NB in Tilburg. Dit is lekker centraal en wij zijn te gast bij een sportclub die van alle faciliteiten is voorzien om zo comfortabel én prettig les te krijgen.


Moet ik me voorbereiden voor de cursus?

Je hoeft bij ons géén heel boekwerk gelezen te hebben voordat je deelneemt aan de cursus. Uiteindelijk weten wij uit ervaring dat het natuurlijk wel helpt als je je al voorbereid. Dit verhoogd alleen maar je kans van slagen! Ben je gemotiveerd en wil je het maximale uit jezelf halen, lees dan hier wat je al kunt doen voordat je aansluit bij blok 1.


Hoe duur is de theoriecursus?

Wij hebben een tijdelijke actie waarbij de theoriecursus €99,- kost. Dit is het totaalbedrag voor 3 avonden, inclusief cursusboek. Dit tarief is exclusief €34,50 CBR examenkosten. De totale kosten voor je auto theorie certificaat bedragen dus €133,50.


Hoe kan ik betalen?

Uit veiligheidsoverwegingen kiezen wij ervoor om je niet contant te laten betalen. Het cursusgeld moet op onze rekening zijn bijgeschreven vóór aanvang van de cursus. Vermeld bij het overmaken altijd je reserveringsnummer. Dit vindt je in je bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen na je inschrijving. Ons rekeningnummer is: ...... ten name van ...... .


Wie reserveert het theorie examen?

Het CBR theorie examen kun je na je aanmelding zelf gemakkelijk reserveren? Hulp nodig, zie de instructie vanuit het CBR hieronder.

Hoe reserveer ik het CBR theorie examen?


Wat is de geldigheidsduur van mijn auto theorie certificaat?

Vanaf het moment dat je voor het CBR theorie examen bent geslaagd is het certificaat 1,5 jaar geldig.


Ik heb zelf een CBR theorie examen gereserveerd kan ik alsnog deelnemen aan de theorie cursus?

Dit kan zeer zeker! Na het aanmelden nemen wij contact hierover met je op. Zo kunnen we alles duidelijk afspreken. Uiteraard betaal je niet meer voor het CBR theorie examen maar enkel nog voor de theorie cursus.


Mijn ID-kaart is verlopen… Mag ik dan alsnog het theorie examen maken?

Op de dag van het examen moet je een geldig ID-kaart of paspoort hebben en kunnen tonen. Indien je dit niet kunt aantonen bij het CBR mag je géén examen afleggen.


Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?

Indien je toch zakt voor het examen, kunnen we samen overleggen en kijken we hoe we een passende oplossing vinden. Neem hiervoor altijd even contact met ons op.


Ik ben gezakt hoe meld ik me aan voor een herkansingscursus?

Hiervoor kun je in het contactformulier de optie opniew aanmelden gebruiken. Als je gezakt bent, dan kun je de cursus gratis voor de tweede keer bijwonen.