Het team

Wij zijn Twan en Twan. Samen hebben we jarenlange ervaring in lesgeven en training en coachen. Twan van Bommel is eigenaar van Autorijles Van Bommel uit Tilburg. Twan van Wijk is eigenaar van Autorijschool Van Wijk uit Goirle. Samen hebben wij theorieles-auto.nl opgericht vanuit de overtuiging dat we op een professionele manier willen bijdragen aan een zelfstandig, sociaal én verkeersveilig Nederland. In de praktijk leerden we dat het behalen van het theoriecertificaat op meer manieren kan. Echter, de manier zoals wij die voor ogen hebben bestond nog niet. Die is er met theorieles-auto.nl nu gelukkig wel!

Theorieles-auto.nl

Theorieles-auto.nl is een initiatief van 2 rijscholen. Vanuit de praktijk hebben we de afgelopen jaren geleerd dat het halen van het CBR theoriecertificaat niet vanzelfsprekend is. Veel leerlingen hebben het druk met school, social media, werk, hobby's en sociale contacten. Het rijbewijs halen komt er dan in veel gevallen 'even bij'. Daarom kiezen veel leerlingen voor bijvoorbeeld een eendaagse cursus. Op zich kan dit, maar tijdens de auto rijlessen merken wij als instructeurs in dat wat geleerd is binnen één dag, vaak vergeten is binnen één

maand. Het is onze missie om leerlingen als beginnend bestuurder het beste uit zichzelf te laten halen. Alleen op die manier dragen we bij aan een sociaal én verkeersveilig Nederland! Met verkeersveiligheid, sociaal rijgedrag en kennis die écht blijft hangen als doelen voorop, is Theorieles-auto.nl ontstaan. Door onze praktijkervaring te combineren met de CBR theorie onderscheiden we ons in de markt en zien we het als topsport om onze leerlingen op een professionele én leuke manier voor te bereiden op het theorie examen.

Onze opleidingen

  • We behandelen alle CBR theorie onderwerpen
  • Gratis theorieboek én altijd up-to-date
  • Examentraining én evaluatie. Zó krijg je inzicht!
  • Wij werken met een uniek adaptive leersysteem
  • Auto theorie kennis blijft écht hangen!

Het leerprogramma

Onze lesmethode bestaat uit 4 onderdelen:

  1. Alle Theorie onderwerpen behandelen we klassikaal in 3 avonden
  2. Na elk onderwerp maak je examenvragen over dit onderwerp
  3. De resultaten van de examenvragen bespreken we direct d.m.v. tips en het beantwoorden van vragen.
  4. Je krijgt bij aanvang van de cursus gratis toegang tot een complete theorie app t.w.v. € 49,95 om je zo optimaal voor te bereiden op je examen.

Uiteraard slaag je niet door alleen maar aanwezig te zijn tijdens de cursusavonden. Het slagingspercentage bij het CBR is in 2020 vastgesteld op 44,1%. in 2021 was dit, mede door Corona, 38,1% Grofweg 4 op de 10 leerlingen slagen de eerste keer voor het CBR theorie examen.

Dit betekent dat je thuis met onze theorie app de lesstof nogmaals doorneemt. Daarnaast bevat de app een toegang tot een portal waarmee je online interactieve examentraining kunt doen. Zo heb je dus alle tools in handen voor een optimale voorbereiding op je theorie examen!

Slagen doe je met de opleidingen van theorieles-auto.nl én de ondersteunende complete theorie app van PlanGo!

Theorie presenteren
Examen maken
Examen bespreken
Vragen en Antwoorden

We werken samen met de volgende partners