Start met je theorieopleiding

Welkom bij theorieles-auto.nl!

Leuk dat je je hebt aangemeld voor onze theorie opleiding! Inmiddels heb je van ons al een bevestiging van je aanmelding ontvangen. Nu is het tijd om nog een paar dingen te regelen. Denk hierbij aan het downloaden van de PlanGO theorie app. In deze app vindt je de complete theorie opleiding.  Daarnaast heb je je theorie examen gepland of moet je dit nog regelen. Hieronder vindt je de informatie over het plannen van je theorie examen. Veel plezier tijdens onze opleiding en we wensen je succes met de laatste voorbereidingen hieronder!

Startmetjetheorieopleiding

Plan direct je theorie examen

Het plannen van je theorie examen is snel geregeld!

Voordat je aan onze theorie opleiding deelneemt, adviseren we je om het theorie examen bij het CBR alvast in te plannen. Het inplannen van je theorie examen kun je gemakkelijk even zelf doen via mijncbr.nl Met Digi-D log je gemakkelijk in op de site van het CBR en plan je direct een locatie, datum en tijdstip. We adviseren je om bij het plannen van je theorie examen rekening te houden met onze opleidingdata.

Activeren PlanGO Theorie App

Download de PlanGO Theorie App:

Met de LeerlingApp kun je als leerling inloggen om je theorie opleiding te volgen. Daarvoor moet je natuurlijk eerst via je smartphone de PlanGO leerling app Downloaden en installeren. Je kunt de app downloaden in de App store of Google Play store. Wil je liever geen App downloaden maar alles online via ons portal leren, log dan in via het PlanGO online portal.

Activeer de Leerling App

Hiernaast kun je zien hoe de LeerlingApp eruit ziet. Je hebt van ons na je aanmelding een e-mail ontvangen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Na het downloaden van de PlanGO leerling app, vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Vervolgens verschijnt automatisch het startscherm en door het Theorie Icoon te selecteren, kun je direct aan de slag in de theorie module.

Activeer

Theorie leren in de PlanGO App

Examendatum invoeren

Alles begint met de examendatum. Je geeft in de app aan wanneer je theorie-examen is gepland. Vervolgens geeft de app aan wat je per week  moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kun je al met de theorie beginnen!

Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

De complete theorie-opleiding zit in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De lesstof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan je dus theorie leren.

Deeltoetsen maken

In een deeltoets check je of je de theorie begrepen hebt en op de juiste manier weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je ziet direct of je antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijg je uitleg nogmaals te zien. Super handig!

Examentraining

Je kunt je nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels, dus kennis én verkeersinzicht. We adviseren je altijd minimaal 10 CBR examens te maken om goed voorbereid je theorie examen in te gaan.