Team

Twan van Wijk

Hallo, mijn naam is Twan van Wijk en ik ben 42 jaar. Ik ben mede oprichter én eigenaar van theorieles-auto.nl. Daarnaast verzorg ik samen met Twan van Bommel de theorielessen. Wij zijn dus allebei trainer én eigenaar van theorieles-auto.nl. Ik woon met veel plezier sinds 2010 in Goirle met mijn gezin.

Ik heb jarenlang ervaring in het opleiden, coachen en het werken met mensen. Voordat ik in oktober 2019 startte in de rijschoolbranche, ben ik  23 jaar actief geweest in sales- en salesmanagement functies.

In 2018 heb ik besloten om mijn werk- en verkeerservaring te gaan combineren. Ik ben toen direct gestart met de opleiding tot rijinstructeur. In de eindfase van deze opleiding tijdens de stage werd mij duidelijk dat ik de juiste afslag in mijn carrière heb genomen. Zelfstandig ondernemen én als rijinstructeur met mensen mogen samenwerken, geven mij de energie die ik wil krijgen van mijn werk. Zo halen we samen het einddoel: het felbegeerde rijbewijs. Zelfstandig ondernemen én als rijinstructeur met mensen mogen samenwerken, geven mij de energie die

ik wil krijgen van mijn werk. Zo halen we samen het einddoel: het felbegeerde rijbewijs! De grote gemene delers in beide vakgebieden zijn wat mij betreft: ‘het beste uit mensen halen’ én ‘maatwerk leveren’. Toevallig vind ik beide componenten een uitdaging.  Vanaf jongs af aan vind ik autorijden en auto’s helemaal geweldig!  Door mijn jarenlange verkeerservaring en het steeds meer dynamische verkeer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat je veilig, vlot, zelfstandig,  sociaal én zelfverzekerd de weg op gaat. Dat is nu ook precies wat je bij mij leert, zowel in de praktijk- als in de theorielessen. Mijn motto is: “Je rijopleiding moet leerzaam en goed, maar vooral ook leuk zijn. Je haalt je rijbewijs tenslotte maar één keer!”

Door gewoon jezelf te zijn, weet ik welke manier van lesgeven het beste bij jou past. Ik vind het belangrijk om het beste uit mensen te halen. Dit betekent dat we samen kijken welke manier van lesgeven het beste bij jou past! Je krijgt les in de nieuwste Volkswagen Polo. De auto ziet er mooi uit, maar belangrijker nog is dat hij voorzien is van de laatste innovaties zodat je les krijgt in een innovatieve auto. Rijhulp- oftewel ADAS systemen gaan namelijk steeds belangrijker worden, zelfs al in de nabije toekomst. Hierdoor rijdt je dus goed voorbereid de toekomst in.

 

Ik draag dus graag bij aan een geslaagd resultaat voor jou. Hopelijk tot snel!

Twan van Bommel

Voor ik in 2013 als franchisenemer in de rijinstructie begon, heb ik ervaring als administratief medewerker en als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg opgedaan. Het enige wat mijn arbeidsgeschiedenis gemeen heeft, is dat in alle 3 de functies de omgang met de mens centraal staat. Dat is ook hetgeen wat ik het leukste vind aan de rijinstructie.

Na zeven jaar als franchisenemer is het nu tijd om, met Autorijles Van Bommel, op eigen benen te staan. Naast een eigen rijschool heb ik nu ook samen met Twan van Wijk een eigen theorie opleiding: Theorieles-auto.nl. Als ‘tegenhanger’ van de 1 daagse theoriecursussen zijn we dit bedrijf gestart.

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en uitdagingen en daarbij ook de (nodige) struggles. Voor mij de taak om de passende weg naar jouw rijbewijs te vinden. Die is namelijk voor iedereen anders. De eerste stap naar het roze pasje is natuurlijk je theorie certificaat. Uit ervaring kan ik zeggen dat de kennis die je op doet, de praktijk lessen veraangenamen. Jij kunt makkelijker keuzes maken.

Twijfels over, “wie er nu voor gaat?” verdwijnen. Ik vind het een eer om onderdeel te zijn van iemands ontwikkeling in onafhankelijkheid op de weg. Ik heb zin om met jullie aan de slag te gaan. Als trotse Tilburger, trotse echtgenoot en trotse vader ben ik nu ook een trotse rijschoolhouder. Wanneer ik niet in de auto aan

het begeleiden ben, sta ik graag op het rugbyveld: voorheen als speler, als coach en inmiddels als scheidsrechter.

Ik zie je graag binnenkort bij de start van voor jou een nieuwe mijlpaal in het halen van je rijbewijs!

Theorieles-auto.nl

Wij zijn theorieles-auto.nl. We helpen je bij het halen van je auto theorie certificaat. Met onze ervaring als rijschoolhouder[s] én de kennis van CBR theorie ben je bij ons op de juiste plaats! Het is onze missie om jou als beginnend bestuurder te inspireren om het beste uit jezelf te halen om zo bij te dragen aan een sociaal en verkeersveilig Nederland. In onze visie leiden we zoveel mogelijk leerlingen op dé juiste manier op. Alleen zo slagen leerlingen voor het CBR theorie certificaat.

Onze opleidingen

  • We behandelen alle CBR theorie onderwerpen
  • Gratis up-to-date complete theorie App
  • Examentraining én evaluatie. Zó krijg je inzicht!
  • Wij werken met een uniek adaptive leersysteem
  • Auto theorie kennis blijft écht hangen!