Theorie cursussen

Onze Opleidingen

Persoonlijke aandacht voor leerlingen staat centraal bij onze In Class Basic opleiding. De cursus bestaat uit 3 opleidingsavonden, op maandag van 18:30u tot 22:00u. Elke eerste maandag van de maand start een nieuwe cursus.

De cursuslocatie is altijd in de regio Tilburg én gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de cursus neem je je smartphone of je tablet mee. Leren moet tenslotte leuk én interactief zijn.

Tijdens ieder blok behandelen we een aantal theorie onderwerpen, maken we oefenexamens en bespreken we de resultaten. Theorie Compleet bestaat uit 3 opleidingsavonden, een gratis up-to-date theorieboek en toegang tot een interactief portal. Op dit interactief portal zijn alle CBR examenonderwerpen gepresenteerd en kun je 5 uur online interactieve examentraining volgen.

Lastige theorievragen behoren zo tot het verleden. In het portal vindt je namelijk antwoord op al je vragen!

In Class All-in-One bestaat uit klassikale les volgen én is onze meest verkochte opleiding. De cursus bestaat uit 3 opleidingsavonden, op maandag van 18:30u tot 22:00u. Elke eerste maandag van de maand start een nieuwe cursus. De cursuslocatie is altijd in de regio Tilburg én gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de cursus neem je je smartphone of je tablet mee.

Voor een meerprijs van €20,- in vergelijk tot het Theorie Compleet pakket ontvang je de  alles-in-1 theorie box. Deze geeft je toegang tot ons online portal waarmee je interactieve lessen en tot wel 15uur online examentraining volgt.

Ook koop je hiermee slaaggarantie. Mocht je de eerste keer niet slagen voor je theorie examen, dan ontvang je de CBR examenkosten t.w.v. €37,- terug. Voor de voorwaarden hiervoor kijk je op: www.theorie-leren.nl.

De combinatie van Theorie Compleet mét extra interactieve examentraining maakt de kans van slagen het grootst!

Waarom er nu juist het meest gekozen wordt voor het Online lespakketten, heeft te maken met het gemak waarmee je onze lessen nu ook Online kunt volgen!

Theorieles-auto.nl gebruikt voor haar online lessen dezelfde lesmethode als bij de klassikale lessen. We verzorgen deze online cursus op de maandag avonden van 19:00u tot 21:45u. Iedere eerste maandag van de maand start een nieuwe opleiding.

De opleiding Online Basic bestaat uit 4 online sessies van 2,5 uur. Tijdens elke online sessie behandelen we een aantal theorie onderwerpen, maken we oefenexamens en bespreken we de resultaten De online sessies zijn niet té lang en op deze manier is er voor de hele cursus voldoende tijd om alle theorie onderwerpen te behandelen.

Naast de online sessies die je volgt, ontvang je een gratis up-to-date theorieboek en toegang tot een interactief portal. Op dit interactief portal zijn alle CBR examenonderwerpen gepresenteerd en kun je 5 uur online interactieve examentraining volgen.

Online krijg je dus ook dé persoonlijk aandacht die je verdient. En bij de online opleiding geeft Theorieles-auto.nl leerlingen gratis een up-to-date theorieboek ter waarde van €45,95!

Online All-in-One bestaat uit 4 online theorie sessies van 2,5 uur én is momenteel onze meest verkochte opleiding. Naast het gemak waarmee je in 4 maandagavonden van 19:00u tot 21:45u alle theorie onderwerpen leert kennen, krijg je ook voor een kleine meerprijs van €20,- onze alles-in-één theorie box.

Tijdens elke online sessie behandelen we een aantal theorie onderwerpen, maken we oefenexamens en bespreken we de resultaten De online sessies zijn niet té lang en op deze manier is er voor de hele cursus voldoende tijd om alle theorie onderwerpen te behandelen en je vragen te stellen.

Met de alles-in-één box krijg je toegang tot ons online portal waarmee je naast de interactieve lessen, maar liefst 15uur online examentraining kunt volgen. De alles-in-één box bevat ook een slaag garantie. Mocht je de eerste keer niet slagen voor je theorie examen, dan ontvang je de CBR examenkosten t.w.v. €37,- terug*.

*Voor de voorwaarden hiervoor kijk je op: www.theorie-leren.nl.

De combinatie van deze opleiding én extra interactieve examentraining is het meest succesvol in de voorbereiding op je theorie examen. Met Online Compleet is de kans van slagen het grootst!

Slagingspercentage’s

2020
2020

Prijzen en pakketten

In Class Basic
€99 cursus
 • 3 avonden les op locatie
 • theorie boek
 • praktijkinstructie videoanimaties
 • 5 uur examentraining
In Class All-in-One
€119 cursus
 • 3 avonden les op locatie
 • theorie box mét slaaggarantie
 • praktijkinstructie videoanimaties
 • 15 uur online examentraining
Online Basic
€99 cursus
 • 4 avonden online
 • theorieboek
 • praktijkinstructie videoanimaties
 • 5 uur examentraining
Online All-in-One 1
€119 cursus
 • 4 avonden online
 • theorie box mét slaaggarantie
 • praktijkinstructie videoanimaties
 • 15 uur online examentraining