Klassikaal auto theorie volgen met persoonlijke aandacht

Welkom bij theorieles-auto.nl. Slagen voor je auto theorie doe je bij theorieles-auto.nl! Persoonlijke aandacht voor leerlingen staat centraal bij onze klassikale auto theorie opleidingen. Dit betekent dat we je graag ondersteunen bij alle voorbereidingen die nodig zijn om het auto theorie examen te halen. Omdat we veel ervaring hebben met het verzorgen van theorie opleidingen én ook auto rijlessen aanbieden, kunnen we als geen ander tijdens de theorie lessen refereren naar de praktijk.

Door de leerstof op verschillende manieren te presenteren wordt de kennis beter onthouden. Daarom ben je voor je  CBR theorie bij ons op de juiste adres! Het is onze missie om jou te stimuleren om het beste uit jezelf te halen en je daarom ook goed voor te bereiden op je theorie examen.

Het CBR publiceerde in februari 2022 het slagingspercentage voor theorie examens in 2021. Dit was met 38,1 procent nog eens bijna 5 procentpunt lager dan in 2020. Het dalende slagingspercentage lijkt door corona te zijn ontstaan,

onder andere omdat klassikale theorie-opleidingen langere tijd niet waren toegestaan. Dit geeft dus ook aan hoe belangrijk het is voor leerlingen zich klassikaal voor te bereiden op het theorie examen. De cursuslocatie is altijd in de regio Tilburg én gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Tijdens de cursus neem je je smartphone of je tablet mee. Leren moet tenslotte leuk én interactief zijn. Tijdens ieder blok (elke avond) behandelen we een aantal theorie onderwerpen en bespreken we examenvragen en antwoorden.

De cursus bestaat uit 3 avonden, op maandag van 18:30u tot 22:00u. Elke eerste maandag van de maand start een nieuwe cursus. Zo krijg je kennis én inzicht! Daarnaast krijg je toegang tot een complete én up-to-date theorie app. In deze app zijn alle CBR examenonderwerpen gepresenteerd, maak je deeltoetsen en heb je toegang tot het oefenen van CBR examens via een portal.

In onze app vindt je antwoord op al je vragen en in het online examen portal oefen je up-to-date theorie examens!

Kies de opleiding die bij jou past!

  • 3 avonden klassikaal les op locatie
  • Digitale app met complete theorie opleiding
  • Videoanimaties én deeltoetsen
  • 10 online oefenexamens met mogelijkheid tot bijkopen
  • 3 avonden klassikaal les op locatie
  • Digitale app met complete theorie opleiding
  • Videoanimaties én deeltoetsen
  • 10 online oefenexamens met mogelijkheid tot bijkopen
  • Up-to-date theorieboek t.w.v. € 36,50 met CBR indeling

Slagen voor je theorie examen!

Het blijkt in de praktijk lastig te zijn om te slagen voor je theorie examen. Dit wordt bevestigd door de gepubliceerde slagingspercentages vanuit het CBR. Door klassikaal les te volgen met persoonlijke aandacht is de kans op succes veel groter. Slagen voor je auto theorie doe je bij theorieles-auto.nl! Tijdens de opleiding presenteren we per onderwerp de auto theorie en vervolgens trainen we per onderwerp examenvragen. Met ondersteuning van de PlanGO theorie app leer je de auto theorie gemakkelijk én maak je zelf thuis ook nog extra oefen examens. Op deze manier ga je goed voorbereid je theorie examen in en daardoor is de kans op succes veel groter!

Slagen voor je auto theorie doe je bij theorieles-auto.nl!

2021
2021

De PlanGo Theorie App

Download de PlanGO Theorie App:

Met de LeerlingApp kun je als leerling inloggen om je theorie opleiding te volgen. Daarvoor moet je natuurlijk eerst via je smartphone de PlanGO leerling app Downloaden en installeren. Je kunt de app downloaden in de App store of Google Play store.

 

Wil je liever geen App downloaden maar alles online via ons portal leren, log dan in via het PlanGO online portal.

Activeer de Leerling App:

Hiernaast kun je zien hoe de LeerlingApp eruit ziet. Je hebt van ons na je aanmelding een e-mail ontvangen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Na het downloaden van de PlanGO leerling app, vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Vervolgens verschijnt automatisch het startscherm en door het Theorie Icoon te selecteren, kun je direct aan de slag in de theorie module.

Activeer

Examendatum invoeren

Alles begint met de examendatum. Je geeft in de app aan wanneer je theorie-examen is gepland. Vervolgens geeft de app aan wat je per week  moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kun je al met de theorie beginnen!

Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

De complete theorie-opleiding zit in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De lesstof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan je dus theorie leren.

Deeltoetsen maken

In een deeltoets check je of je de theorie begrepen hebt en op de juiste manier weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je ziet direct of je antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijg je uitleg nogmaals te zien. Super handig!

Examentraining

Je kunt je nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels, dus kennis én verkeersinzicht. We adviseren je altijd minimaal 10 CBR examens te maken om goed voorbereid je theorie examen in te gaan.