Theorielessen online

Wij zijn theorieles-auto.nl. We helpen je graag bij alle voorbereidingen die nodig zijn om het auto theorie examen te halen. Met onze ervaring in lesgeven (zowel praktijk rijlessen als het verzorgen van theorie lessen) én de kennis van de CBR theorie ben je bij ons op de juiste adres! Het is onze missie om jou te stimuleren om het beste uit jezelf te halen en je dus ook goed voor te bereiden op je theorie examen.

Het CBR publiceerde in februari 2022 het slagingspercentage voor theorie examens in 2021. Dit was met 38,1 procent nog eens bijna 5 procentpunt lager dan in 2020. Het dalende slagingspercentage geeft aan hoe belangrijk het is om je goed voor te bereiden op je theorie examen. Dit kan bij ons ook online!

Persoonlijke aandacht voor leerlingen staat centraal bij onze online theorie sessies! Deze online sessies kun je prima vanuit thuis via je laptop of zelfs smartphone of iPad volgen. Tijdens de online sessies behandelen per onderwerp

afwisselend theorie én examenvragen. Leren moet tenslotte leuk én interactief zijn. De online sessies zijn verdeeld over 4 avonden i.p.v. 3 avonden omdat op die manier de aandacht via online leren beter verdeeld kan worden en er zo online dus ook tijd is voor persoonlijke vragen.

De cursus bestaat uit 4 avonden, op maandag van 18:30u tot 21:00u. Elke eerste maandag van de maand start een nieuwe cursus. Zo krijg je kennis én inzicht! Daarnaast krijg je na je inschrijving toegang tot een complete én up-to-date theorie app. In deze app zijn alle CBR examenonderwerpen gepresenteerd, maak je deeltoetsen en heb je toegang tot het oefenen van CBR examens via een portal.

Lastige theorievragen behoren met onze aanpak tot het verleden. In de theorie app vindt je antwoord op al je vragen en daarnaast oefen je up-to-date theorie examens!

Kies de opleiding die bij jou past!

  • 4 avonden online theorie les
  • Digitale app met complete theorie opleiding
  • Videoanimaties én deeltoetsen
  • 10 online oefenexamens met mogelijkheid tot bijkopen
  • 4 avonden online theorie les
  • Digitale app met complete theorie opleiding
  • Videoanimaties én deeltoetsen
  • 10 online oefenexamens met mogelijkheid tot bijkopen
  • Up-to-date theorieboek t.w.v. € 36,50 met CBR indeling

Download onze online les kalender

Wanneer je bij het CBR je theorie examen wilt plannen, dan is het wellicht handig om op voorhand te weten op welke maandag avonden er maandelijks online theorie sessies gepland zijn. Download daarom hier onze online les kalender. Handig om aansluitend daarop bij het CBR je theorie examen te plannen.

CBR-logo

Slagen voor je theorie examen!

Het blijkt in de praktijk lastig te zijn om te slagen voor je theorie examen. Dit wordt bevestigd door de gepubliceerde slagingspercentages vanuit het CBR. Door klassikaal les volgen, leren met de PlanGO theorie app én examentraining tijdens en na de lessen, is de kans van slagen voor je theorie examen veel groter!

De PlanGo Theorie App

Download de PlanGO Theorie App:

Met de LeerlingApp kun je als leerling inloggen om je theorie opleiding te volgen. Daarvoor moet je natuurlijk eerst via je smartphone de PlanGO leerling app Downloaden en installeren. Je kunt de app downloaden in de App store of Google Play store.

 

Wil je liever geen App downloaden maar alles online via ons portal leren, log dan in via het PlanGO online portal.

Activeer de Leerling App:

Hiernaast kun je zien hoe de LeerlingApp eruit ziet. Je hebt van ons na je aanmelding een e-mail ontvangen met een gebruikersnaam en een wachtwoord. Na het downloaden van de PlanGO leerling app, vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in.

Vervolgens verschijnt automatisch het startscherm en door het Theorie Icoon te selecteren, kun je direct aan de slag in de theorie module.

Activeer

Examendatum invoeren

Alles begint met de examendatum. Je geeft in de app aan wanneer je theorie-examen is gepland. Vervolgens geeft de app aan wat je per week  moet doen om de theorie te leren. Ook als het examen nog niet is aangevraagd kun je al met de theorie beginnen!

Hoofdstukken lezen & filmpjes kijken

De complete theorie-opleiding zit in de app. Je neemt iedere dag een aantal hoofdstukken door met video’s en uitleg. De lesstof bevat allemaal korte onderdelen zodat je in een paar minuten een onderdeel kan leren. Onderweg, in een tussenuur of thuis op de bank: overal kan je dus theorie leren.

Deeltoetsen maken

In een deeltoets check je of je de theorie begrepen hebt en op de juiste manier weet toe te passen. In de opleiding zijn er 32 verschillende deeltoetsen met tientallen vragen. Je ziet direct of je antwoord goed is. Bij een fout antwoord krijg je uitleg nogmaals te zien. Super handig!

Examentraining

Je kunt je nóg beter voorbereiden op het CBR theorie-examen met de examentraining. Deze examens zijn exact zoals bij het CBR en bestaan uit gevaarherkenning, verkeersregels, dus kennis én verkeersinzicht. We adviseren je altijd minimaal 10 CBR examens te maken om goed voorbereid je theorie examen in te gaan.